|
Bahasa: EN | BM |

About Us

Diasaskan oleh Encik Lim Hang Ling pada tahun 1977, Syarikat Intan Radio bermula secara kecil-kecilan di Kompleks Jitra sehingga kini mendapat 3 cawangan di Kedah. Pada tahun 2015, kami menukar nama syarikat kami kepada Intan Radio Sdn Bhd.

Di Intan Radio, kami pakar dalam menyediakan pelbagai jenis produk elektrik seperti TV, mesin basuh, peti sejuk dan banyak lagi. Ia sentiasa menjadi misi utama kami untuk menyediakan produk berkualiti tinggi bersama-sama dengan harga yang kompetitif. Dengan sekumpulan kakitangan profesional dan berpengalaman, kami dapat memahami sepenuhnya keperluan pelanggan kami dan menawarkan produk dan perkhidmatan yang cemerlang kepada mereka. Kami terus mengembangkan kepelbagaian produk kami agar sepadan dengan permintaan pasaran yang semakin meningkat.

Jika anda berminat dengan mana-mana produk kami, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut. Kami bersedia membantu anda.Visi

Terus berkembang dan menawarkan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan.
Misi

Pelanggan

Rantaian nilai bermula dengan perolehan.
Melayan segala permintaan pelanggan supaya mereka yakin dengan produk kami.

Kakitangan

Keuntungan dan perkembangan adalah matlamat kami bersama dan cara untuk mencapai visi kami.

Keuntungan: Ia adalah syarat untuk memberi ganjaran kepada ahli pasukan dan pada masa yang sama melabur dalam masa depan perusahaan.

Perkembangan: Cipta peluang pembangunan kerjaya untuk pekerja sambil memupuk kumpulan bakat perusahaan.

Komuniti

Aktif menganjurkan dan mengambil bahagian dalam projek kebajikan awam masyarakat.